Ischias

Welkom bij onze chiropractiepraktijk in Leidschendam, waar we gespecialiseerd zijn in de behandeling van ischiaspijn. Ischias is een veelvoorkomende aandoening die optreedt wanneer de ischiaszenuw, de langste zenuw in het menselijk lichaam, geïrriteerd of samengedrukt raakt. Deze irritatie kan intense pijn, tintelingen, gevoelloosheid en spierzwakte veroorzaken in het gebied dat wordt aangestuurd door de ischiaszenuw, meestal in de onderrug, billen en benen.

Bij onze praktijk begrijpen we hoe beperkend en pijnlijk ischias kan zijn. Onze ervaren chiropractoren gebruiken een combinatie van technieken om de druk op de ischiaszenuw te verminderen en de natuurlijke helingsprocessen van het lichaam te bevorderen. Door middel van chiropractische aanpassingen, rekoefeningen en andere niet-invasieve benaderingen kunnen we helpen de pijn te verlichten en de mobiliteit te verbeteren.

Onze benadering is holistisch, wat betekent dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaak van de ischiaspijn aanpakken. We nemen de tijd om uw medische geschiedenis te begrijpen, voeren grondige onderzoeken uit en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Als u last heeft van ischiaspijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde en vriendelijke team staat klaar om u te helpen op uw weg naar herstel en een pijnvrij leven. Onze chiropractiepraktijk is in de buurt van Den Haag.

ischias - sciatica