OVER ONS

Onze filosofie

Harmony Chiropractic zet zich in voor het leveren van hoogwaardige chiropractische diensten in een mooie en moderne faciliteit. De zorg die wij bieden is gebaseerd op natuurwetten en filosofieën die specifiek zijn voor chiropractie. We werken aan fysieke, emotionele en chemische stress om de capaciteit van uw lichaam voor zelfgenezing te vergroten.

Chiropractie vervangt geen medische zorg, en medische zorg vervangt evenmin chiropractische zorg. Ze werken samen met als gemeenschappelijk doel het bereiken van een gezond leven, klaar om toekomstige uitdagingen aan te gaan.
We zijn ervan overtuigd dat voortdurende training van onze chiropractors de service aan de patiënt voortdurend kan verbeteren door wetenschap, filosofie en de kunst van aanpassingen toe te passen voor allerlei soorten blessures en aandoeningen.

ONZE VISIE

Een bedrijf te zijn dat hooggeschoolde therapeuten op het gebied van chiropractie aantrekt, beloont en behoudt. Onze proactieve benadering van de ontwikkeling van beste zakelijke praktijken en de bevordering van effectieve behandelmethoden zal ons helpen dit te bereiken.
Bij Harmony Chiropractic is uw welzijn onze primaire focus, en we streven ernaar u de best mogelijke zorg en service te bieden.

HOGE KWALITEIT

We hanteren een doelgerichte aanpak voor genezing. Wat uw doelen ook mogen zijn, we willen u helpen ze te bereiken.

ONZE MISSIE

Wij zijn toegewijde eerstelijns gezondheidsprofessionals die onze cliënten willen helpen hun levenslange streven naar gezondheid, fitheid en welzijn voort te zetten.

PATIËNTENZORG

We bieden hands-on behandeling in de praktijk en educatie die u mee naar huis kunt nemen, zodat u een actieve deelnemer kunt worden in uw herstel en toekomstige fysieke gezondheid.

PROFESSIONELE SERVICE

Onze chiropractors hebben ervaring en een gedeelde passie om onze gemeenschap actief te houden.

Nico Weiler

Nico is geboren in Singapore en opgegroeid in Zuid-Zwitserland, met Duitse wortels. Na in verschillende landen te hebben gewoond, beheerst Nico de talen Duits, Italiaans, Engels, Spaans en Nederlands. Op 17-jarige leeftijd leidde een schouderontwrichting tijdens een waterpolowedstrijd Nico naar de transformerende effecten van chiropractische zorg, waardoor pijn werd verlicht en de schouder werd gestabiliseerd. Nico was verbaasd over hoe een enkele chiropractische aanpassing zo’n positieve invloed kon hebben, niet alleen op de schouder maar op het hele lichaam.

Geïnspireerd door deze levensveranderende ervaring begon Nico aan een reis om een carrière in de chiropractie na te streven en slaagde met succes aan het McTimoney College of Chiropractic. Naast chiropractie vindt Nico vreugde en passie in waterpolo spelen, skiën en genieten van de schoonheid van de natuur. Nico is gespecialiseerd in de Cranial Facial Release-techniek en sportchiropractie en heeft een Internationaal Certificaat in Sportchiropractie. Met toewijding aan voortdurende groei en verbetering is Nico vastbesloten hun begrip en praktijk van chiropractie te verbeteren. Hij streeft ernaar om de meest effectieve chiropractische technieken te ontdekken voor elk individu, waarbij ze kunst, filosofie en wetenschap combineren om het welzijn te optimaliseren.

Andrea Rudelli

Andrea werd geboren en groeide op in het noordelijke deel van Italië en wist niets van chiropractische zorg tot hij zestien jaar oud was. Op 16-jarige leeftijd raakte hij geblesseerd tijdens voetbal en leed hij aan een ernstige rugblessure. Andrea had constant pijn en probeerde van alles om van de pijn af te komen. Hij probeerde conventionele medicijnen en fysiotherapie, maar niets werkte voor hem. Daarna probeerde hij chiropractische zorg, wat niet alleen een enorme verbetering voor zijn rug betekende, maar voor zijn hele lichaam.

Andrea was zo onder de indruk van de resultaten en de filosofie van chiropractie dat hij, na al zijn andere studies (sport, wetenschap en welzijn), doorging met het bestuderen van chiropractische gezondheidszorg in Barcelona. Hij behaalde zelfs een dubbele graad aan de universiteit! Naast Andrea’s passie voor chiropractie heeft hij ook een passie voor (strand)volleybal, dus wanneer het weer mooi is, vindt u hem op het strand.

Onze nieuwe chiropractor is meertalig en spreekt Italiaans, Spaans, Portugees, Catalaans, Engels en Nederlands.
Andrea is gespecialiseerd in de Cranial Facial Release-techniek en sportchiropractie (Internationaal Certificaat in Sportchiropractie).

Het motto van Andrea is “Mens sana in corpore sano” (Een gezonde geest in een gezond lichaam), en hij is van mening dat chiropractie de sleutel is om zijn motto te volgen. Hij hoopt u binnenkort te zien.